Coordinator BIM - McFleming Recruitment

Geel 2440, Anvers

À propos de cette offre

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een stabiele bouwonderneming actief in de openbare en privésector. Ze zijn actief in algemene bouw, Infra, Woonprojecten en Burgerlijke Bouwkunde. 

Functieomschrijving

Als Coordinator BIM  behoren volgende taken tot je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de implementatie van de BIM-methodologie binnen onze organisatie.
Je zal kostenbewust het BIM-traject coördineren. Een nauwgezette opvolging van de prestaties, het afwegen t.o.v. de opgestelde budgetten, inzet en het beoogde resultaat zijn hiervoor noodzakelijk.
Je bent het aanspreekpunt voor alle betrokkenen wanneer ze met vragen of onduidelijkheden zitten. Je geeft opleiding, adviseert en stuurt je collega’s bij daar waar nodig.
Je gaat de uitdaging aan om binnen onze firma een draagvlak te creëren voor BIM en er zo voor te zorgen dat BIM een vanzelfsprekendheid wordt in al onze afdelingen.
Je toetst de modellen op vlak van consistentie, signaleert tegenstrijdigheden, gaat proactief op zoek naar verbeteringen en optimalisaties. Je implementeert deze om zo een goede werking te kunnen garanderen.
Je stelt BIM-managementplannen op ter ondersteuning van de bouwteam-projecten. Je neemt initiatief tot kwaliteitsverbetering, kennisopbouw en kennisdeling. Je volgt hiertoe de ontwikkelingen in de markt op vlak van BIM.
Je werkt projectmatig en komt in contact met de diverse onderdelen van onze organisatie.

Functie-eisen

Voor de functie van Coordinator BIM zijn wij op zoek naar kandidaten met een diploma in een bouwkundige richting, bij voorkeur aangevuld met enkele jaren relevante ervaring.Verder ben je creatief en denk je mee na over mogelijke optimalisaties in het BIM-proces, maar ook in de zoektocht naar alternatieve technische oplossingen. Je toont initiatief, bent communicatief sterk en werkt graag samen. Je hebt een sterk ruimtelijk inzicht en werkt accuraat. Je hebt voldoende (praktische) basiskennis van de verschikkende disciplines in de bouw, zodat je de nodige aanpassingen in het BIM-proces kan aanbrengen. Je hebt een passie voor BIM, en wil je hierin continu blijven verdiepen. Je streeft ernaar deze passie over te brengen op je collega’s. Je bent bekend met het gebruik van software zoals Allplan, Revit, Autocad, Solibri en MS Office. Je hebt inzicht in data-management en de beschikbare uitwisselingsformaten en kent de mogelijkheden, de beperkingen en de voordelen ervan.

Arbeidsvoorwaarden

Als Coordinator BIM  ontvang je een interessante verloning gekoppeld aan een aantal extralegale voordelen. Je komt terecht bij een aangename onderneming waar men zorgt voor de nodige interne ondersteuning en opleiding.

Sollicitatieprocedure

Stuur je CV naar  Koen Grondelaers (0032-(0)494/59 18 17) op het volgende emailadres  Koen@McFleming.be   met als extra vermelding Coordinator BIM  refnr  1973 .

 

Deze JOB niets voor jou ? Bezorg ons zeker je CV voor een mogelijke andere opportuniteit. Bezoek ook onze website www.McFleming.be voor meer jobs.

 

 

Bezoek www.mcfleming.be voor meer informatie over de vacature Coordinator BIM of solliciteer online op de vacature Coordinator BIM.

Postuler
Envoyer cette offre par email
Envoyer
Note : ces adresses emails seront seulement utilisées pour envoyer cette offre.