Jr Onderhoudstechnieker - McFleming Recruitment

Zeebrugge, Flandre occidentale

À propos de cette offre

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een groeiende onderneming en houdt zich hoofdzakelijk bezig met het laden en lossen van containerschepen. Ze behoren tot een grote internationale groep en om hun team verder te versterken zijn ze op zoek naar een inloop onderhoudstechnieker die houdt van een operationele, dynamische en boeiende omgeving.

Functieomschrijving

Als Jr Onderhoudstechnieker  behoren volgende taken tot je takenpakket: Je krijgt een on the job opleiding tot onderhoudstechnieker en helpt mee aan het onderhoud en herstellingen aan kaaikranen en/of het rollend materieel.Je leert de onderhouds- en herstellingswerkzaamheden op het terminal equipment kennen.Je verwerft inzicht in prioriteiten en potentiële risico's.Je staat open voor shiftwerk en eventuele weekend permanentie.

Functie-eisen

Voor de functie van Jr Onderhoudstechnieker zijn wij op zoek naar een sterke persoonlijkheid met een Starter   ervaring en in het bezit van een diploma op Middelbaar A2 niveau niveau in een technische richting. Je hebt een goede basiskennis mechanica en/of elektronica, hydraulica en/of basisprincipes PLC.Je hebt geen hoogtevrees, bent een gedreven persoonlijkheid, leergierig en hebt de nodige zin voor verantwoordelijkheid.Schoolverlaters zijn zeker welkom.

Arbeidsvoorwaarden

Als Jr Onderhoudstechnieker  ontvang je een interessante verloning gekoppeld aan een aantal extralegale voordelen. Je komt terecht bij een internationale onderneming waar de nodige werkzekerheid geboden wordt en eventuele doorgroeimogelijkheden van toepassing zijn. 

Sollicitatieprocedure

Stuur je CV naar  Concha Claes (0032-(0)479/907-851) op het volgende emailadres  concha@mcfleming.be   met als extra vermelding Jr Onderhoudstechnieker  refnr  2252 .

 

Deze JOB niets voor jou ? Bezorg ons zeker je CV voor een mogelijke andere opportuniteit. Bezoek ook onze website www.McFleming.be voor meer jobs.

 

 

Bezoek www.mcfleming.be voor meer informatie over de vacature Jr Onderhoudstechnieker of solliciteer online op de vacature Jr Onderhoudstechnieker.

Postuler
Envoyer cette offre par email
Envoyer
Note : ces adresses emails seront seulement utilisées pour envoyer cette offre.