Leidinggevende Studie en Calculatie Dienst - McFleming Recruitment

Mol, Anvers

À propos de cette offre

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in prefab bouwelementen. Vanwege hun sterke groei zijn ze op zoek naar nieuwe medewerkers.

Functieomschrijving

Als Leidinggevende Studie en Calculatie Dienst rapporteer je aan de algemeen directeur en werk je nauw samen met de productieverantwoordelijke. In deze nieuwe functie sta je in voor het aansturen van de activiteiten van de calculatie- en studiedienst.

Je bent verantwoordelijk voor het zelf opmaken van de calculaties.

De klemtoon ligt evenwel in het aansturen van je medewerkers bij het verwerken van de inkomende offerteaanvragen. Het betreft hier aanvragen van zowel grote als kleine aannemers,

Samen met je team sta je in voor de voorselectie, superviseer je de prijsberekening en zorg je ervoor dat de offertes opgevolgd worden tot bestelling.
Je hebt regelmatig contact met de klant voor het beantwoorden van vragen en voor het negotiëren van de offerte.
Zodra de bestelling definitief is komt het dossier bij de studiedienst terecht.
Je stuurt de tekenaars aan voor de verdere uitwerking van het dossier en de voorbereiding voor de productie.
Je overlegt hierbij regelmatig  met de klant (aankoper/projectleider) inzake technische details, planning, en je denkt mee inzake alternatieve uitvoeringsmethodes.
Samen met je collega-productieverantwoordelijke sta je in voor het opstellen van een optimale en efficiënte planning.

Functie-eisen

Voor de functie van Leidinggevende Studie en Calculatie Dienst zijn wij op zoek naar kandidaten die in het bezit zijn van een Masterdiploma in de Bouwkunde. Je hebt na deze opleiding reeds een ruime ervaring opgedaan in een prefabomgeving. Je denkt steeds mee met de klant en reikt oplossingen en alternatieven aan zonder daarbij evenwel de eigen bedrijfsbelangen uit het oog te verliezen. Je bent diplomatisch maar ook standvastig en kan op een duidelijke en heldere wijze communiceren.Je bent kwaliteitsgericht, sterk in het organisatie en structuur en kan nauwkeurig werken.

Arbeidsvoorwaarden

Als Leidinggevende Studie en Calculatie Dienst kom je terecht in een mooi groeibedrijf. Er heerst een aangename dynamische sfeer waar professionals 100% gaan voor hun doel: tevreden klanten. Je mag rekenen op een sterk loon met interessante extralegale voordelen.

Sollicitatieprocedure

Stuur je CV naar  Koen Grondelaers (0032-(0)494/59 18 17) op het volgende emailadres  Koen@McFleming.be   met als extra vermelding Leidinggevende Studie en Calculatie Dienst  refnr  2284 .

 

Deze JOB niets voor jou ? Bezorg ons zeker je CV voor een mogelijke andere opportuniteit. Bezoek ook onze website www.McFleming.be voor meer jobs.

 

 

Bezoek www.mcfleming.be voor meer informatie over de vacature Leidinggevende Studie en Calculatie Dienst of solliciteer online op de vacature Leidinggevende Studie en Calculatie Dienst.

Postuler
Envoyer cette offre par email
Envoyer
Note : ces adresses emails seront seulement utilisées pour envoyer cette offre.