Onderhoudstechnieker (Volcontinu ploegensysteem of dagsysteem) - McFleming Recruitment

Zeebrugge, Flandre occidentale

À propos de cette offre

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een groeiende onderneming en houdt zich hoofdzakelijk bezig met het laden en lossen van containerschepen. Ze behoren tot een grote internationale groep en om hun team verder te versterken zijn ze op zoek naar een onderhoudstechnieker die houdt van een operationele, dynamische en boeiende omgeving.

Functieomschrijving

Als Onderhoudstechnieker (Volcontinu ploegensysteem of dagsysteem)  behoren volgende taken tot je takenpakket: Je voert kleine en grote herstellingen uit aan de imposante, geautomatiseerde installaties zoals kaaikranen, en groot rollend materieel, zowel elektrisch als mechanisch.Jouw taken zijn zowel preventief, curatief als revisiewerk.Je spoort eventuele storingen op via de PLC sturing en voert interventies uit volgens prioriteit. 

Functie-eisen

Voor de functie van Onderhoudstechnieker (Volcontinu ploegensysteem of dagsysteem) zijn wij op zoek naar een sterke persoonlijkheid met een Junior   ervaring en in het bezit van een diploma op Middelbaar A2 niveau of Bachelor niveau in een technisch relevante richting. Je beschikt reeds over een eerste werkervaring in een technische omgeving.Je hebt een brede technische interesse en wil deze verder ontplooien (bedrijf voorziet technische opleiding).Je bent hands on, leergierig, gemotiveerd en flexibel om in ploegen te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Als Onderhoudstechnieker (Volcontinu ploegensysteem of dagsysteem)  ontvang je een interessante verloning gekoppeld aan een aantal extralegale voordelen. Je werkt in een 5-ploegensysteem waardoor je interessante ploegenpremies ontvangt. Je komt terecht bij een internationale speler waar men je de nodige werkzekerheid en eventuele doorgroeimogelijkheden kan aanbieden.

Sollicitatieprocedure

Stuur je CV naar  Concha Claes (0032-(0)479/907-851) op het volgende emailadres  concha@mcfleming.be   met als extra vermelding Onderhoudstechnieker (Volcontinu ploegensysteem of dagsysteem)  refnr  2251 .

 

Deze JOB niets voor jou ? Bezorg ons zeker je CV voor een mogelijke andere opportuniteit. Bezoek ook onze website www.McFleming.be voor meer jobs.

 

 

Bezoek www.mcfleming.be voor meer informatie over de vacature Onderhoudstechnieker (Volcontinu ploegensysteem of dagsysteem) of solliciteer online op de vacature Onderhoudstechnieker (Volcontinu ploegensysteem of dagsysteem).

Postuler
Envoyer cette offre par email
Envoyer
Note : ces adresses emails seront seulement utilisées pour envoyer cette offre.