Sr Projectvoorbereider / Calculator - McFleming Recruitment

Beerse, Anvers

À propos de cette offre

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een belangrijke Vlaamse bouwgroep die gekozen heeft voor een echte geïntegreerde aanpak. De groep is actief in projectontwikkeling, ontwerp, bouw, onderhoud en exploitatie.

Functieomschrijving

Als projectvoorbereider sta je in voor de kostprijsberekening van de nieuwe projecten.

Je bestudeert dossiers, lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en de werfvoorbereiding. Je staat in voor het berekenen van een correcte kostprijs, op basis van de gegevens die je hiertoe verzameld hebt. Vervolgens zorg je voor de opmaak van een offerte. Je bent ook verantwoordelijk voor het opstellen van het calculatiedossier, en zorgt voor een volledige informatieoverdracht naar de projectleiding en de aankoopdienst.

Je werkt voor bepaalde dossiers, die één of meer aspecten van het DBFMO-principe omvatten, ook in bouwteams samen met andere partijen, en bent een waardige vertegenwoordiger van het bedrijf.

Functie-eisen

Voor de functie van Sr Projectvoorbereider / Calculator zijn wij op zoek naar kandidaten die een hoger diploma in een bouwkundige opleiding behaalden. Je kan een ruime ervaring voorleggen als projectvoorbereider  én hebt ervaring met DBFMO-projecten. Je hebt een sterk analytisch vermogen en hebt oog voor detail. Je bent creatief en denkt mee na over mogelijke optimalisaties. Je houdt steeds het overzicht en respecteert deadlines. Je werkt graag en goed in een team. Je hebt een goede kennis van het Frans en het Engels (gesproken en geschreven).

Arbeidsvoorwaarden

Als Sr Projectvoorbereider / Calculator mag je rekenen op een uitdagende functie binnen een gevestigde waarde in de bouwwereld, met een competitief salaris en een interessant pakket aan voordelen. Je komt terecht in een aangename en dynamische werkomgeving waar de nodige doorgroeimogelijkheden zeker aanwezig zullen zijn.

Sollicitatieprocedure

Stuur je CV naar  Koen Grondelaers (0032-(0)494/59 18 17) op het volgende emailadres  Koen@McFleming.be   met als extra vermelding Sr Projectvoorbereider / Calculator  refnr  2281 .

 

Deze JOB niets voor jou ? Bezorg ons zeker je CV voor een mogelijke andere opportuniteit. Bezoek ook onze website www.McFleming.be voor meer jobs.

 

 

Bezoek www.mcfleming.be voor meer informatie over de vacature Sr Projectvoorbereider / Calculator of solliciteer online op de vacature Sr Projectvoorbereider / Calculator.

Postuler
Envoyer cette offre par email
Envoyer
Note : ces adresses emails seront seulement utilisées pour envoyer cette offre.